Henk Witte FotoArt

Nieuws

Kunstpraatje - Utrecht

Tijdens de Salon van weleer is er elke 2de zondag van de maand een kunstpraatje. Een kunstenaar presenteerd zijn werk en houdt een praatje over hoe hij tot zijn kunstwerken is gekomen.
Op zondag 10 februari zal ik werk presenteren en hierover vertellen. Een inspirerende middag waarbij u veel te weten komt over mijn manier van kijken, denken en fotograferen.
Dit Kustpraatje wordt gehouden in de werfkelder van stichting Gullie, Oudegracht 290 in Utrecht

Art Eindhoven 2019

Op zaterdag 13 en zondag 14 april exposeer ik tijdens Art Eindhoven in het industriële Klokgebouw op Strijp S in Eindhoven. 
Na het grote succes van vorig jaar heb ik nu een extra grote stand zodat ik nu nog meer FotoArt kunstwerken kan tonen.

Art Eindhoven is uw bezoek meer dan waard: Art Eindhoven is in meerdere opzichten een unieke beurs. Een beurs met een rijk scala aan kunstwerken, een breed spectrum van kunst in grote verscheidenheid: schilderijen, beelden, foto's en veel meer. En dat alles in prachtige uitvoeringen en veel toegepaste technieken. Hier vindt u veel informatie: www.arteindhoven.nl.

Lees meer: Art...

Nationale kunstdagen 2019

Op 9 en 10 november 2019 zijn er in de Beursfabriek te Nieuwegein weer de Nationale Kunstdagen. De Kunstbeurs is zaterdag en zondag geopend van 11 tot 17:30uur.

Ik zal daar aanwezig zijn met een deel van mijjn FotoArt collectie en geef dan graag uitleg over mijn werk. "Fotografie, maar dan anders" is de beste omschrijving van mijn werk als fotograaf. Naast de diverse werken op ALuDibond en Alu/dibod met acryl toplaag heb ik ook de complete collectie FotoArt fotokaarten bij me.
Nationale Kunstdagen 2018

Vampierhuisje - Culemborg

0688 klIn Culemborg langs de N320 heeft jarenlang een oud huisje gestaan. Dit huisje stond bekend als “het vampierhuisje”. Hier woonde een zwerver/kluizenaar die zijn laatste jaren hier heeft doorgebracht. Onderhoud deed deze bewoner op zijn eigen manier en het is dan ook niet verwonderlijk dat dit huisje langzaamaan in een ruïne veranderde. Toch moet ik eerlijk zeggen dat hij wel smaak had. Buiten zag het huisje er verwaarloosd uit maar binnen was het een waar kleurenspektakel.

 Lees verder >> 

 

Deze website maakt gebruik van cookies.
Lees onze cookieverklaring voor meer informatie.